Totó tipp-oszlop készítő, 13+1 tippsor

Tipp Esélyesebb
(elég ott jelölni,
ahol 2-3 tipp van)
1 x 2 1 x 2
1. 1x2
2. 1x2
3. 1x2
4. 1x2
5. 1x2
6. 1x2
7. 1x2
8. 1x2
9. 1x2
10. 1x2
11. 1x2
12. 1x2
13. 1x2
+1 1x2
Meglepetések száma: -
Szelvény ára:

Ez az oldal a szerencsejáték kedvelőinek készült, segít a totó költségeit lefaragni. Közérthető, egyszerű módon épül fel, hogy gyerekjáték legyen a saját tippsor készítése. Afféle tipp mátrix vagy saját kulcs, online. Ha totó generátor szükségeltetik, ráadásul ingyen, akkor itt a helyed!

Használata:
- A tipp alatt jelöld be azokat az oszlopokat, amiket szeretnél megjátszani. Ahol több tipp-oszlopot is megjelöltél, ott az esélyesebb rész alatt csöcsörészd be, h szerinted melyik valószínűbb.
- Add meg, hogy mennyi meglepetésre számítasz! Minél több meglepetést jelölsz annál több kimeneteled lehet nyertes, ugyanakkor annál többe is kerülnek a szelvények!
- Ha változna a szelvény ára át tudod írni.
- Kattints az OK-ra, ha kész vagy!

Megjelenik majd, hogy mennyibe kerül a kombinált szelvény és mennyibe az általad megjelölt meglepetés számú. Alatta látod majd a megfelelő tippsorokat. Egy sor egy szelvény. A kész eredményt könnyen átmásolhatod excelbe, vagy .txt / .tbl file-ba.
Emlékezz: ez az algoritmus nem csodaszer, a helyes alaptipp a legfontosabb! Azért a pénztárcád kíméli, ha okosan használod! ;)

Sok szerencsét!

ÚJ, JAVÍTOTT! >> Szelvények kitöltése esélyek alapján (Általad megadott fix darabszám, SUPERTOTO-hoz is ideális)